Profesionálne
poradenstvo
Prášková zmes na prípravu originálneho čokoládového " gourmet" popcornu (s čokoládovou - cukrovou krustou), ktorá sa používa len do špeciálnych karamelizérov.
Zloženie: glukózový sirup, fruktóza, cukor, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku 11%, emulgátor: sójový lecitín, čokoládový prášok 2,4% ( cukor, kakaová hmota, kakaový prášok so zníženým obsahom tuku) čokoládová aróma, regulátor kyslosti: mliečnan vápenatý.
Výživová / Energetická hodnota na 100g: 1602kJ/381kcal, tuky 4,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 80g, z toho cukry 36g, bielkoviny 2,6g, soľ 0,03g.
Návod na prípravu: do karamelizéra dáme 1100ml vody, 1 vrecko (2000g) práškovej zmesi Čokoláda Corn Mix, 1420 g cukru, 355 g kokosového tuku a rozohrejeme v stroji na cca 140°C, pri zapnutom cyklickom miešaní a prikryjeme pokrievkou. Po cca 15 -20 minútach keď sa vytvorí čokoládová glazúra, nasypeme do karamelizéra popcorn cca 65 L a necháme cca 1 minútu miešať. Po premiešaní, karamelizér vyprázdnime a postupujeme ďalej podľa typu a technologického postupu pri danom výrobnom zariadení.
Skladovanie: v suchom sklade do +20°C, chráňte pred priamym slnečným žiarením.
Dovozca a distribútor: CORNiCO Company, s.r.o., Diaľničná cesta 16/B, 903 01 - Senec, Slovak Republic. Krajina pôvodu: EU.
Výťažnosť: | 1 balenie na 65 L popcornu |
Dávkovanie: | MIX + 1100 ml voda + 355g tuk + 1420g cukor |
Farba: | tmavohnedá |
Chuť a vôńa: | čokoládová |
Rozmery š×v: | 17 × 33 cm |
Balenie: | ALU vrecko 2000 g |
Kartónové balenie: | 5 ks (10 kg) |
Min. odber: | 1 vrecko 2000 g |