Profesionálne
poradenstvo
Zariadenie - stroj na prípravu horúcej čokolády, bombardina, alebo iného horúceho nápoja. Manuálne nastavovanie teploty v rozsahu rozsah 65 - 85°C. Princíp ohrevu vo forme horúceho kúpeľa zabraňuje prípaleniu nápoja na dne. Bočné steny vyrobené z polykarbonátu. Kontinúalne miešanie zaručuje dobré rozmiešanie čokolády. Výrobník ma ochranu pred prehriatím. Špeciálny odtokový kohútik s mechanizmom na vytlačenie zvyškov nápoja z výpustného ventilu.
Kapacita: | 5 L |
Príkon / Napätie: | 1006 W / 230 V |
Rozmery: | 41 × 28 × 46,5 cm (š × h × v) |
Materiál: | nerez, plast |
Farba: | čierna |
Hmotnosť: | 7 kg |
Balenie: | 1 ks (1× kartón) |
Manual - EN, DE, NL, PL, FR, IT, RO, RU, GR